ÖKONOOMSED METSAMASINAD RAIEKS JA KOKKUVEOKS

TS-Hydraulic OÜ on väikeettevõte Järvamaal, kelle peamiseks tegevusalaks on Sampo Rosenlewi harvesteride ja forvarderide müük. Teeme metsamasinate järelteenindust, diagnostikat, hooldust ja remonti. Soovitame kliendile metsatöömasinate varustust vastavalt kliendi vajadustele.

Alates 2021. aastast alustas TS-Hydraulic lisaks metsamasinate müügile ka Kovaco Electric kompaktlaadurite müügiga.

 

Miks Sampo Rosenlew?

Sampo Rosenlew toodab lisaks teraviljakombainidele ka harvendusraie masinaid. Sampo Rosenlewi metsamasinad sobivad puude langetamiseks ja puidu kokkuveoks noores tihedas metsas, sest nad on väiksed, kerged ja suurepärase manööverdusvõimega. Nad ei kahjusta langile kasvama jäävaid puid ega lõhu metsapinnast. Sampo Rosenlewi harvesterid ja forvarderid on tõestanud oma töökindlust, nende kütusekulu on väike ja hind konkurentsivõimeline. 

Harvendusraie on tulus, kui seda tehakse õigete masinatega. 

Tiit Siimussaar

Tiit Siimussaar

TS-Hydraulic OÜ omanik ja tegevjuht.

Sampo Rosenlew masinate spetsialist.

TAGASISIDE

Esimese harvendusraie tegemiseks on Sampo Rosenlew HR46X asendamatu. Küttekulu ja tootlikkuse vahekord on tasakaalus. Garantiiremont ja varuosade tarne on alati kiire. Ettevõte teab, mida kliendile müüb. Probleemide korral oskavad aidata ja leiavad kiiresti lahenduse. Oleme Sampo masinatega töötanud kümme aastat ja oleme väga rahul.
Urmas Mürk
Laikum OÜ

MEIE KAUBAMÄRGID

sampo rosenlew logo
Kesla logo
Technion logo
OFA logo
Scroll to top